Why is this happening?

#1
I aint got a clue why but my forum page is not doing as its told.
The reply box has turned blue when I type (no not my language ..yet)
When I press the more tag for emoticons I get nothing happening, and when I try to post a reply with quote nothing happens except that circle thing spins for hours.
The only way I can post is by pressing theCtrl button with the mouse button (or whatever its called on a laptop.)
I cannot use the normal reply so do not have the tool bar with the size colour and editting apps.
Am I being punished for taking the piss out of Bad CO.
I've tried everything.
Please help me as I have no mummy or daddy and I'm a bit weepy.
 
#2
I aint got a clue why but my forum page is not doing as its told.
The reply box has turned blue when I type (no not my language ..yet)
When I press the more tag for emoticons I get nothing happening, and when I try to post a reply with quote nothing happens except that circle thing spins for hours.
The only way I can post is by pressing theCtrl button with the mouse button (or whatever its called on a laptop.)
I cannot use the normal reply so do not have the tool bar with the size colour and editting apps.
Am I being punished for taking the piss out of Bad CO.
I've tried everything.
Please help me as I have no mummy or daddy and I'm a bit weepy.
:thumbup::thumbup::confused4::shock::threaten::happy6:x.x:love2::sad3::love:
Well the 11 at a time rule seems to be the same here wrecks, and look all functions restored.
Bad CO didn't hate me after all, it was a falling out with Adobe flash player.:confused4:
 
#9
I aint got a clue why but my forum page is not doing as its told.
The reply box has turned blue when I type (no not my language ..yet)
When I press the more tag for emoticons I get nothing happening, and when I try to post a reply with quote nothing happens except that circle thing spins for hours.
The only way I can post is by pressing theCtrl button with the mouse button (or whatever its called on a laptop.)
I cannot use the normal reply so do not have the tool bar with the size colour and editting apps.
Am I being punished for taking the piss out of Bad CO.
I've tried everything.
Please help me as I have no mummy or daddy and I'm a bit weepy.
Think some gremlins at play mine has a mind of its own for ages, press post nothing happens try again and it sodding double posts and it not supposed to do that? and no not punished it's because you bloddy foriegn or somfink like that, go home and drink XXXX
 

Similar threads

Latest Threads

New Posts

Top