how to get on in life . the mathmatical solution

Discussion in 'Diamond Lil's' started by babystew, Aug 25, 2008.

Welcome to the Navy Net aka Rum Ration

The UK's largest and busiest UNofficial RN website.

The heart of the site is the forum area, including:

  1. almost all of us have been asked to give 100% or more.
    mathmatical solution goes like this.
    what makes 100% ? what does it mean to give more than 100%.
    ever wonder about those people who say they are giving more than 100%
    what makes up 100% in life. ?
    the mathmatical formula that might help you answer this question:

    if:
    A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
    is represented as:
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26.
    then :
    H-A-R-D-W-O-R-K = 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%
    K-N-O-W-L-E-D-G-E. =1+14+15+23+12+5+4+7+5 =96%
    A-T-T-I-T-U-D-E = 1+20+20+9+20+21+4+5 = 100%

    BUT

    B-U-L-L-S-H-I-T = 2+21+12+12+19+8+9+20 = 103%

    AND

    A-S-S-K-I-S-S-I-N-G = 118%

    so , one can conclude with mathmatical certainty that while hardwork and knowledge will get you close, and attitude will get you there.
    it's the bullshit and asskissing that will put you over the top.
     
  2. Ah, the old one has resurfaced again. Could we have a new forum please called BBC, full of repeats?
     
  3. Here's another oldie but goodie:

    3 MEN GO INTO A MOTEL. THE MAN BEHIND THE DESK SAID THE ROOM IS £30 - SO
    EACH MAN PAID £10 AND WENT TO THE ROOM.

    A WHILE LATER THE MAN BEHIND THE DESK REALIZED THE ROOM WAS ONLY £25 SO HE
    SENT THE BELLBOY TO THE 3 GUYS' ROOM WITH £5.

    ON THE WAY THE BELLBOY COULDN'T FIGURE OUT HOW TO SPLIT £5 EVENLY BETWEEN
    3 MEN, SO HE GAVE EACH MAN A £1 AND KEPT THE OTHER £2 FOR HIMSELF.

    THIS MEANT THAT THE 3 MEN EACH PAID £9 FOR THE ROOM, WHICH IS A TOTAL OF
    £27, ADD THE £2 THAT THE BELLBOY KEPT = £29.

    WHERE IS THE OTHER POUND?
     
  4. It is a good one, agreed. It's just false logic.

    There is no 'other pound'. £30 was paid, it should have been £25 and £5 was returned. Events after that are irrelevant.
     
  5. People usually make the mistake of ADDING that extra £2 instead of subtracting it.
     

Share This Page